Menü
Ár:
2.990 Ft

Tisza-Tó Turista térkép, kerékpáros térkép, vízitérkép, horgásztérkép

Ár:
2.990 Ft
Gyártó cikkszám: TTVIZIT
Elérhetőség: Raktáron

FIGYELEM! A raktáron nem lévő termékek ára a forint árfolyam kiszámíthatatlan ingadozása és a folyamatos árváltozások miatt sajnos csak tájékoztató jellegűek. A raktáron nem lévő termékek áráról, kérjük érdeklődjön telefonon. Köszönjük szépen megértésüket!

 

Leírás és Paraméterek

Tisza-tó térkép kerékpáros-, vízi- és horgásztérkép. Laminált térkép outdoor használatra fejlesztve! Felülete vízálló, alkoholos filccel rajzolható, majd alkohollal könnyen eltávolítható. Járd végig ajánlott útvonalainkat, vagy tervezd meg és jelöld alkoholos filctollal a sajátodat! A Cartographia 1:50 000 méretarányú új kiadású térképén hangsúlyosan jelenik meg az aktív-turisztikai tartalom, mely a szabadidő mozgalmas, kalandos és élményekkel teli eltöltéséhez ad segítséget a Tisza-tó és környékén. Tartalom: kerékpártúrák és frissített ajánlott túraútvonalak, 33-as út menti kerékpárút és új hidak jelölése. jelzett és javasolt vízitúra útvonalak, nyaralóhajók, kikötők, horgászhelyek, csónak- és kerékpárkölcsönzők és szervizek, strandok, tanösvények
Műanyag borításának köszönhetően a térkép felülete vízálló, így esőben, vagy vízitúrázás közben is használható. Bátran lehet rá rajzolni (például napi túratervet) alkoholos filccel - ami később nyom nélkül eltávolítható - így a saját útvonalak, jegyzetek is megjeleníthetőek a térképen. Az ajánlott túraútvonalak letölthetők GPS track formájában is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Ráckevei-Soroksári Dunaág térkép
Raktáron
2.990 Ft
Zemplén-Tokaj 65 fkm – 0 fkm
Raktáron
2.790 Ft