Menü

Csónakmotor - Evinrude

Egy minőségi csónakmotor akár több évtizedig fog téged szolgálni. Mi segítünk meghozni a döntést.

A teljes választékot itt megtekintheted, de ha bármilyen kétséged támad a csónakmotor-választással kapcsolatban, akkor olvasd el 'Hogyan válasszunk csónakmotort' és 'Hogyan válasszunk elektromos csónakmotort' című cikkeinket. Ha további kérdéseid vannak, látogass meg minket a Szikratávíró út 17-21 E4. (Szabadkikötő, DOKK) szám alatt vagy hívj minket telefonon, illetve írd meg kérdésedet e-mailben.

Evinrude
LEÁLLÍTOTT GYÁRTÁS

Tisztelt Evinrude Ügyfeleink!

Büszkék vagyunk arra, hogy az Evinrude külmotorokat az elmúlt években biztosíthattuk Önnek. A BRP gyár üzleti okokból nehéz és megfontolt döntést hozott a csónakmotorok gyártásának leállításáról, így már teljes erővel a hajtóművek következő generációjára összpontosít.

Tudjuk, hogy valószínűleg sok kérdése van azzal kapcsolatban, hogy ez a döntés miként befolyásolja a szolgáltatások igénybevételét, az alkatrészek rendelkezésre állását, és hogy érinti-e a jelenlegi jótállási fedezetet vagy a szerviz szerződést. Biztos lehet benne, hogy csapataink és kereskedőink hálózata továbbra is támogatni fogja Önt.

MAXI késes biztosíték 40A
Raktáron
390 Ft
MAXI késes biztosíték 50A
Raktáron
390 Ft
MAXI késes biztosíték 60A
Raktáron
390 Ft
Minn Kota csavar tömítés,30-45 lbs.
Raktáron
490 Ft
Minn Kota csavar tömítés,50-55 lbs
Raktáron
490 Ft
Minn Kota rögzítő persely
Raktáron
690 Ft

Minn Kota papírgyűrű

Raktáron
690 Ft
Minn Kota billentőfül csap
Raktáron
890 Ft
Spirit propeller stift
Raktáron
1.090 Ft