Menü
Ár:
664.000 Ft
597.000 Ft
Kedvezmény: 10%

Humminbird Helix 10 Chirp MEGA DI+ (plus) GPS G3N halradar

Ár:
664.000 Ft
597.000 Ft
Kedvezmény: 10%
Gyártó cikkszám: 596961
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó: Humminbird

FIGYELEM! A raktáron nem lévő termékek ára a forint árfolyam kiszámíthatatlan ingadozása és a folyamatos árváltozások miatt sajnos csak tájékoztató jellegűek. A raktáron nem lévő termékek áráról, kérjük érdeklődjön telefonon. Köszönjük szépen megértésüket!

 

Leírás és Paraméterek

A 2019-es év nagy újdonsága a 10 colos Helix halradar család. Az új sorozatot G3 névre keresztelték ami nem más mint a harmadik generációs Helix halradarok. A Helix G3 sorozat képernyője változott meg, kicsit kisebb és íveltebb lesz a képernyők háza. A Helix 10 G3N készülékbe is belekerült a MEGA+ (plus) jeladó (1200  kHz). Most már a kisebb képernyőjű készülékek is használják a MEGA+ (plus) érzékeny jeladót a szebb képmegjelenítés érdekében. A MEGA+ (plus) jeladó még szebb és még részletesenn képet ad a vízalatti világról mint az eddigi MEGA jeladó, nincs akadó vagy hal ami elbújhat a MEGA+ (plus) jeladó elöl. 16:9 nyújtott képernyő aminek az átmérője 25,4 cm. A készülékben továbbra is megtalálható a CHIRP jeladó. A MEGA+ (plus) jeladó azért érzékeny mert már 1200 kHz-en dolgozik. A Humminbird Chirp szonár egy olyan jeladó ami megerősíti a Humminbird halradar jeladó jeleit. Előnyei, hogy a jelek mélyebb vízmélységre is képesek eljutni és a vízalatti világról részletesebb élesebb és valós adatokat kap a felhasználó. Nagyon jó képfelbontással, hogy a vízalatti világ élvezhető és részletes legyen a felhasználónak. A jeladó nagy teljesítményének köszönhetően könnyedén megkülönbözteti a talajnövényzetet a talajszerkezettől. Mély vizekben, akár tengeren is használható.A DI képernyőnek köszönhetően fotóminőségű képet kapunk a víz alatti világról. Az eddigi halradaroknál megszokott ábrázolás helyett, a víz alatti akadókat, köveket, fákat, növényzetet sokkal könnyebben tudjuk beazonosítani. A DI-nél, azaz a fotóminőségű képalkotásnál a halat nem a megszokott módon, halpiktogramban jeleníti meg, hanem a valódi alakját hozza képre a jeladó. A horgászok számára az eddigieknél sokkal hatékonyabb halradar, mert a víz alatti világról részletes, szinte fotóminőségű kép segítségével könnyebben megismerhetik a víz alatti részleteket. A Switch Fire szonár segítségével minden vízalatti vagy víz közötti tárgyat könnyedén megjelenít a Helix 10 G3N sonar halradar. Nagy sebességnél is tökéletes képet alkot. Igazi társa egy hajósnak vagy horgásznak. Jobb élesebb és részletesebb képalkotásra képes a MEGA+ (plus) DI jeladó mint az előző fejlesztésű MEGA DI (DOWN IMAGING) jeladó. A készülék GPS segítségével méri a hajó sebességét, ami a napi megtett utat számolja ki. A készülék nevében található "N" betű azt jelzi, hogy a kedvenc halradarja Androidos rendszerű okostelefonnal kapcsolatot tud létrehozni. A telefonon a riasztási funkciókat láthatjuk amit Bluetooth jelen keresztül küld a Humminbird halradar a telefonra.

Képernyő felbontása 600 x 1024 pixel
Kép megjelenítés 16-bit, osztott képernyő, HD
Működési frekvencia 50/83/200/455/800 kHz & 1.2 MHz, Chirp Full Mode (150-220 kHz), Narrow Mode (180-240 kHz), Wide Mode (140-200 kHz)
Maximális mélységmérés hagyományos 400 méter, 41 méter (800 kHz), 66 méter (MEGA), 133 méter (455 kHz)
Kijelző jellemzője színes nyújtott TFT, 16:9 képarány, HD
Háttérvilágítás igen LED
Kimeneti teljesítmény 1000 Watt (RMS), 8000 Watt (csúcs)
Képernyőméret 25,4 cm képátló
Menürendszer egyszerű menükezelés
Halak megjelenítése halsarló és halpiktogram, DI MEGA+:valós megjelenítés
Hőfok jeladóba épített vízfelszíni hőmérsékletmérés
Világítás több fokozatú háttérvilágítás az éjszakai használatra, LED
Riasztás hal-sekély és mélyvízi-akkumulátor feszültség, érkezési, horgonyzási, útról való letérés
Beállítások nagyítás, érzékenység és hatótávolság beállítás, képernyő nézet és képernyő sebesség beállítás, gyors menürendszer, GPS képek
Víz és ütésállóság Víz és koccanás álló kivitel
Mértékegységek Metrikus
SwitchFire sonar igen
Dual Spectrum nem
360 fokos jeladó igen, opció
Minn Kota I-Pilot link igen
Jeladó fartükörre szerelhető, XM 9 HW MDI T, Dual Spectrum CHIRP, MEGA Down Imaging+
Tápfeszültség 10,8-20 VDC
Áramfelvétel 1,2 Amper
PC csatlakozás igen, opció
Valós idejű megjelenítés igen
Nyelv 20+Magyar
Kivitel Fix rögzítésű
Sebességmérés igen, GPS-en keresztül
Térképszoftver igen, opció
Kártya foglalat igen két darab micro SD
GPS igen
Útvonal igen, 50/20,000
Útpontok száma 2,750
Radar kompatibilis igen
Ethernet hálózatba való bekötés igen, opció
AIS kompatibilis igen, opció
NMEA 2000 igen, opció
X-Press gyorsmenü igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Színes, halradar és GPS, 25,4 cm
Rendelhető szállítás 2 nap
594.000 Ft 534.000 Ft
Színes, MEGA+ fotóminőségű halradar, GPS, 22,8 cm
Rendelhető
585.000 Ft
Színes, MEGA+ fotóminőségű halradar, GPS, 20,3 cm
Rendelhető
630.500 Ft