Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hogyan válasszunk?

Ezen a gyűjtő oldalon olyan cikkeket szeretnénk megjelentetni, ami egy adott termékcsoport vásárlásával kapcsolatosan kiemelkedően fontos kérdésekben ad segítséget vásárlóinknak.

Hogyan válasszunk hajónkra csónakmotort?

Csónakmotorunk megfelelő kiválasztásához számos szempontot szükséges mérlegelnünk: meddig lehet hajónkat motorizálni? Milyen triebméretű csónakmotor szükséges rá? Folyón vagy állóvízen használjuk-e a hajót? Jelen írásunkkal segítséget szeretnénk nyújtani az új csónakmotor vásárlása előtt álló hajósoknak azáltal, hogy támpontokat adunk arra vonatkozólag, hogy egy adott típusú és méretű hajóra mekkora csónakmotort válasszanak. 

Hogyan válasszunk elektromos csónakmotort?

Barátom a környezet, a csend, a nyugalom… ezért elektromos csónakmotort szeretnék! No de mi alapján válasszam ki a számomra legmegfelelőbbet? Fusd át alábbi összefoglalónkat, és reméljük minden kérdésed válaszra talál! 

                                        

Hogyan válasszunk gumicsónakot

Mostanában hazánkban is egyre jobban terjed a felfújható hajó, azaz a gumicsónak. Sokféle gyártóval, típussal és árral találkozhatnak az érdeklődők, akik nehéz döntés előtt állnak, hiszen igen nagy a kínálat. A vásárlás során számos tényezőt kell figyelembe vennünk. Elsősorban azt kell eldöntenünk, hogy hajónkat mire szeretnénk használni: horgászatra, nyaralásra, vagy hajózásra? Lényeges szempont továbbá a szállítás: összehajtott állapotában szállítjuk, felfújva tetőcsomagtartón, vagy hajószállító utánfutóval? A választást megkönnyítendő, megpróbáltuk összegyűjteni a legfontosabb tudnivalókat erről a hajótípusról, hogy ne utólag kelljen rádöbbennünk, hogy nem az igényeinknek megfelelő gumicsónakot használjuk.

Hogyan válasszunk halradart?

 

Ebben a rövid tájékoztatóban azoknak szeretnénk segítséget nyújtani, akik halradar vásárlás előtt állnak, hogy igényeiknek a leginkább megfelelő halradart tudják kiválasztani.

A halradar vásárlása során öt szempontot ajánlatos figyelembe venni: a jeladó típusát és teljesítményét, a mélységmérő képességét, valamint a kijelző méretét és felbontását. Lássuk akkor ezeket a tényezőket részletesen.