Menü
Ár:
9.490 Ft

Nyomkövető GPS

Ár:
9.490 Ft
Gyártó cikkszám: GF07
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Megtalálni a hajóját vagy csónakját a kikötőhelyen vagy az ellopott hajóra rátalálni, már nem lesz probléma. Mindent ellenőrizhet a mini GPS lokátor segítségével. Akár a csónakmotor fedele alá is beszerelhető.

A GPS-helymeghatározó - tracker bármely SIM-kártyával működik, egyszerű SMS-üzenet küldésével SMS-t küld egy olyan linkkel, amelyre csak elég a telefonban rákattintani, és azonnal kideríti a készülék helyét. Amikor felhívja a készülék SIM-számát, hallhatja, hogy mi történik a környékén. A helymeghatározó kicsi, így szinte bárhol elhelyezhető, mivel erős mágnes van az alján.

Részletek: Kis GPS berendezés, amely támogatja az interneten keresztül történő adatátvitelt. Magas összeegyeztethetőség minden okostelefonnal. Egyszerű adatkövetés a telefonon keresztül. Funkciók: hívások fogadása, hangriasztás, GPS nyomkövetés. Dupla követési rendszer (GPS és LBS) pontosabb idő- és helyadatokhoz
Erős illeszkedés erősített mágneses rendszerrel. Biztonsági módszerek állíthatók be: nyomkövetés, mozgásészlelés, vészhangos riasztás. Töltés mikró USB kábellel. 

Anyag ABS
Hálózat GSM / GPRS
Feszültség bemenet 110-220V AC / 50Hz-es váltakozó áramú
Feszültség kimenet DC5.0V kimenet 300-500mA
Használat SIM-kártyával (nem tartozék)
Memóriakártya behelyezése hangfelvételhez mikró SD kártya (nem tartozék)
Elemek 3.7V 400mAh Li-ion (integrált)
Az akkumulátor élettartama 12 nap
Akkumulátor üzem ideje 4-6 nap
GSP feltöltési sebesség 25 mp
Méretek 3,5 x 2 x 1,4 cm
Súly 48 g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Garmin eTrex 10, 5,6 cm képátló

Rendelhető szállítás 4 nap
39.900 Ft