Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Köszönjük, hogy ellátogatott honlapunkra.

Bizonyára a nevünkből is kitalálta, hogy tevékenységünk a hajózás világához kapcsolódik.

Cégünk idén alakult (2012), szakembereink azonban immár két évtizedes múltra tekintenek vissza a hajózási termékek értékesítése és szervizelése, valamint a hajózással kapcsolatos szaktanácsadás terén.

Vállalatunk szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy a hajósok, horgászok és vízi sportolók szabadidejüket nyugodtan és problémamentesen tudják tölteni a vízen. Ezért rendelkezésükre bocsátjuk nagy szakmai múlttal rendelkező munkatársaink tudását, hogy szakmai javaslatainkkal és szolgáltatásainkkal segítsük ügyfeleink elképzeléseinek megvalósítását. Folyamatosan törekszünk az igények maximális kielégítésére, legyen szó fővárosi vagy vidéki ügyfelekről. Célunk, hogy ügyfeleinket segítsük abban, amiben mi gyakorlatunknál fogva a leginkább otthon vagyunk. Mint hajófelszerelés értékesítésével és hajószervizeléssel foglalkozó cég, kiváló kapcsolatot ápolunk számtalan hozzánk forduló kereskedő partnerrel is.

A Hajósparadicsom Kft. üzletvitelének alapelvei:

  •  minőségi hajófelszerelések értékesítése
  •  szakmailag élenjáró tanácsadás
  •  gyors szállítás
  •  pontosság
  •  szakszerűség
  •  piacképes ár

Üzletpolitikai célkitűzésünk, hogy a hajózás terén specialisták legyünk, maximálisan ki tudjuk szolgálni ügyfeleink személyes igényeit, hogy úgy érezzék magukat, mintha egy igazi hajós paradicsomban járnának.

Amennyiben vásárolni szeretne, kérjen ajánlatot elérhetőségeinken vagy látogasson el üzletünkbe. Webáruházunk is a rendelkezésére áll, ahol kényelmesen és egyszerűen veheti meg a szükséges hajófelszereléseket vagy akár csónakmotorokat.

Köszönjük, hogy elolvasta bemutatkozásunkat. Legyen Ön is személyes ismerősünk vagy kiemelt partnerünk, hiszen mi minden partnerünket kiemelten kezeljük.

Zilahi Attila
Hajósparadicsom Kft.

 

Cím: Budapest 1214, II. Rákóczi Ferenc út 277.
Tel.: +36 1 785-8916
Fax: +36 1 700-2342
Mobil: +36 70 614-7171
E-mail: info@hajosparadicsom.hu
Weblap: www.hajosparadicsom.hu
Webáruház: webaruhaz.hajosparadicsom.hu


Hajósparadicsom Kft. nagyobb térképen való megjelenítése