Menü

Víz alatti tárgyak keresése

Gyártó cikkszám: HBKER10
Cikkszám: HBKER10
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

FIGYELEM! A raktáron nem lévő termékek ára a forint árfolyam kiszámíthatatlan ingadozása és a folyamatos árváltozások miatt sajnos csak tájékoztató jellegűek. A raktáron nem lévő termékek áráról, kérjük érdeklődjön telefonon. Köszönjük szépen megértésüket!

 

Leírás és Paraméterek

Aki sok időt tölt a vízen, az már járt úgy, hogy valamit beejtett a vízben. Legyen az egy mobiltelefon, kulcs, szemüveg, szerszám vagy bármi más tárgy. De vannak értékesebb tárgyak, ami vagy a szívünkhöz nőtt vagy pedig olyan értékesek, hogy érdemes feltárni a helyét, megkeresni és víz felszínre hozni.
Műszer nélkül vagy merüléssel ezeket a tárgyakat lehetetlen megtalálni. Vannak most már víz alatti kamerák, de sajnos a jó használatához tiszta víz kell, például a tenger. Sajnos a hazai vizeinken ezek a kamerák használhatatlanok, nem alkalmasak keresésre. Cégünk a Hajósparadicsom Kft. vállalja a tárgyak megkeresését, beazonosítását pontos koordináták megadásával. Eddig megtalálta tárgyak között van: értékes arany karóra, csónakmotorok, elmerült hajók, csónakok és hajószállító utánfutó.

 

Az ajánlatkérés gombra kattintva elfogadod az Adatkezelési szabályzatot!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!